در ایام کنکور از خوراکی های زیر غافل نشوید

در ایام کنکور از خوراکی های زیر غافل نشوید؛

هر روز یک تخم مرغ بخورید خوراکی

تخم مرغ به تقویت مهارت های حافظه و بهبود سلامت کلی مغز کمک میکند و مصرف آن به هر دانش آموز و دانشجو توصیه اکید می‌شود.

گوجه فرنگی

گوجه فرنگی ، آنتی اکسیدانی بسیار قوی دارد که به محافظت در برابر آسیب به سلول‌های رادیکال های آزاد و زوال عقل کمک میکند و در تمرکز و تقویت حافظه موثر است.

ماهی بخورید به ویژه ماهی‌های چرب

ماهی های چرب منبع غنی امگا ۳ اسیدهای چرب اشباع نشده، یک نوع از چربی است که برای سلامت خوب است. تحقیقات نشان می‌دهد که افرادی که ۳ بار در هفته ماهی می خورند بیماری آلزایمر را ۳۹ درصد کاهش می دهند. خوراکی

انواع ماهی های چرب شامل تن ماهی، ماهی خال مخالی، ساردین، ماهی آزاد است

آجیل بخورید

آجیل یکی از بهترین منابع ویتامین E هستند، و مطالعات نشان می دهد که مصرف مقدار کافی ویتامین E در برابر زوال شناختی، به طور ویژه پیشگیری میکند و حافظه را تقویت میکند

قهوه بنوشید

در نوشیدن قهوه دقت کنید نوشیدن بیش از حد، کافئین می تواند مغز را دچار اختلال کند ، اما اگر در مقدار متوسط مصرف شود مهارت های شناختی را تقویت می کند. خوراکی

اسفناج؛ ضد تنبلی حافظه‌

سبزیجات دارای برگ سبز حاوی ویتامین C و E است که به تقویت حافظه‌ کمک می‌کند.?

جگر   خوراکی

مغز از حدود ۲۰ درصد اکسیژن مورد نیاز بدن استفاده می‌کند. بدن ما برای حمل اکسیژن به آهن نیاز دارد. خوشبختانه جگر می‌تواند آهن مورد نیاز را تأمین کند. علاوه بر این جگر منبع فوق‌العاده‌ی ویتامین‌های گروه B است. متخصصان معتقدند که ویتامین‌های گروه B به خصوص B9، B12، B1 و B6 عملکرد ذهنی و قدرت درک افراد را بالا می‌برد.

شکلات سیاه 

که حاوی مقدار زیادی منیزیم است و مولکول هایی مشابه سروتونین دارد. که آرامبخش ؛ ضد استرس و افسردگی است .
فلاوونوئیدهای موجود در آن نقش مثبتی در انبساط رگ های خونی دارد و آنتی اکسیدان موجود محافظ خوبی برای مغز است.

خوراکی

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

به بالای صفحه بردن